de ce ar trebuii sa mergi la sala?

Fitness-ul este un stil de viață, de a trai sanatos și în forma si de a menține organismul tânăr. Acest termen este de cele mai multe ori asociat cu o alimentație echilibrată, odihna si sănătate. Datorită acestei asocieri trebuie ca „fitness-ul” să fie catalogat drept un stil de viata, un tratament vital, nu să se limiteze doar la anumite acțiuni ocazionale, ci la o rutina constanta, cu un set de antrenamente care ajută la un aspect fizic armonios și sănătos, un corp pregătit și în formă pentru a face față provocarilor zilnice.

Condiția fizică mai bună este realizată prin dezvoltarea rezistenței, mobilității, flexibilitații musculare, cât și a articulațiilor, vitezei, puterii, coordonarii si echilibrului. Fitness-ul imbunatateste accelerarea metabolismului ( scăderea țesutului adipos) eficientizeaza functionarea sistemului imunitar, cardiovascular, respirator și a sistemului nervos central.

Pe lângă multe efecte benefice fizice pe care fitness-ul le oferă, există și multe de natură emoțională precum: increderea în sine, datorită aspectului fizic mai bun, atitudine pozitiva, datorită eliberarii stresului și supărarilor prin mișcare, o ușoară relaționare cu persoanele din jur.

Cel mai indicat este sa ne apucăm de mișcare iar cel mai bun moment este: ACUM!

Desfăsurarea antrenamentelor în sala de fitness implică un echipament simplu precum: adidași, încaltaminte sport, prosop. Cea mai importantă fiind MOTIVATIA!  Dorința de schimbarea, de a obtine forma și condiția fizică, acestea te vor conduce pe calea sigură în a obtine rezultatele dorite!

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these